Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren

Driv in vatten, och sträck mig
Märgla mig
det renar

Bränn möglet, inom mig
även om jag stretar

krama mitt kranium
även om brosket skulle brista

frät huden, borsta löss
även om det bränner

raka min skalp, med dina kalla händer
även om det svider
om revbenen vrider
om förtvivlan i mig strider, så

skölj mig
även om jag skakar

inombord, så klen
linda in mig
och säg att jag är ren




Fri vers av Ake
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-09-13 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ake
Ake