Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träden i himlen

Lejon

Häxor

Dvärgar

Troll

Satans på fynd

Men vi gillar det som berget på månen

Och stranden under vatten

Träden i himlen

Orden i luften

Brinnande bål för häxor

Blödigt kött för lejon

Dvärgar o troll sammsas om inget

Inget är allt som dock bara är.




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-09-13 20:56



Bookmark and Share


  Nina V A
wooo du har vekligen din egen stil, vilka ordspiraler man snurras in i!
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter