Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag som trodde jag visste.....

 

Stolt stod jag där som för att poesera

Med vind tilltagande i mitt hår

Jag ägnade en tanke fritt ut

"Be och ni skall få, sök så skall ni finna"

Orden skakade mina ben

Jag som trodde jag visste

Kravlade mig ur en hög med ursäkter

Samlat som löv i höst

Dränkta i regn fick det ena möta det andra

Stolt stod jag där som för att poesera

Med vind tilltagande i mitt hår

Jag ägnade en tanke fritt ut

"Be så skall ni få sök så skall ni finna"

Orden skakade mina ben

Jag som trodde jag visste............. 

 

 




Fri vers av stefan.g
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-09-14 08:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja..vi tror vi vet så mycket men så små vi är..
Jag trodde oxå jag visste..Tro gott om alla människor tills erfarenheten
bevisar motsatsen!
Den härvärldens barn, både kristna syskon, föräldrar, vänner,m.m.
Bevisar tyvärr motsatsen. Vem ska man tro på?
Jag tror endast på kristus.
Jag litar bara på barn, och djur. De vet vad kärlek är.
Mvh. Dan/Harry
2006-09-16

  Flickan*i*L*för*Lycka*
"Orden skakade mina ben

Jag som trodde jag visste "

Loving that!
Inte Alla ord gör oss inte säkrare,
de kan även få oss att förstå att vi vet mindre än vad vi trodde,
vilket du förmedlar väldigt bra här.
2006-09-14

  Deddis
En text som får mig att tänka till.
Denna kommer läsas fler ggr för
att jag ska få en
klarare bild
av helheten :)
Bra skrivet!
Kramar //E
2006-09-14

  Propella
Kraftfullt och stark text!
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva