Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nygjuten grund

 

Igår gjöt vi grunden
till allt det som är nytt

brinnande ligger hon där
i höstmorgonens dimma
långsamt härdande

Snart har vi fast grund
under våra fötter
och vi kan börja om

bygga något nytt
något mer hållbart

 




Fri vers av Anna H
Läst 563 gånger
Publicerad 2006-09-20 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H