Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Husbyggnation

 

Med valkiga händer bygger vi hus
gjuter, skruvar, monterar

Tillsammans bygget vi rum
för familjen, värmen, gemenskapen

Vi bygger det skal vi behöver
för att skydda oss mot omvärlden

Tillsammans skapar vi vårt
gemensamma andrum i tillvaron

 




Fri vers av Anna H
Läst 700 gånger
Publicerad 2006-09-19 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H