Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ventilationsaggregat

 

En solig morgon på försommaren
lyfte vi henne varsamt på plats
hon som skulle bli husets hjärta
som skulle försörja oss med luft

Vi monterade ventilationskanaler
som kärlen i ett blodomlopp
som förser kroppen med syre
och den morgonen fick hon liv

 




Fri vers av Anna H
Läst 726 gånger
Publicerad 2006-09-14 16:03



Bookmark and Share


  Rosmarin
underbart fångat! Sånt tänker man ju inte på - och ändå har jag varit med och låtit bygga ett eget hus, såg på hur grunden murades och så...men ventilationen den tänker man mest på att den susar irriterande.
2012-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H