Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

modul 3


Nålen
Under kudden

Sylen I
Köket och
Yrvaken
Leksaksförälder
Ler och
Ejakulerar
Rått på

Dotter.
Undra


Åverkan!

Masturberar
Ingen bara numera?
Gömställe under sängen.





Övriga genrer av Kajsa_Varg
Läst 300 gånger
Publicerad 2004-11-16 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg