Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu kommer din dikt, Hurricane! :*) Hej jag är sämst på att skriva vänskapsdikter för det blir bara dravel, men jag försöker.


Jag är inte en bra vän bara för att jag tar kort på Timo, Hurricane.

Oh, Hurricane!
Jag blir så ledsen när du är ledsen.
För jag förstår inte hur man kan vara en så bra vän som du,
och samtidigt inte vara glad.

Jag vet att jag inte är en lika bra vän som du är,
att mina försök inte räcker till.
För man blir inte lika bra som du bara för att man
ringer från Håkan-spelningar, fotar Timo Räisänen och
diskuterar böcker med dig på MSN.

Men jag försöker verkligen hjälpa dig när du är ledsen.
Och även om det inte hjälper alls,
Hurricane,
så vet jag hur det känns att inte vilja vakna längre.
Damn, nu plagierar jag Håkan igen.

Men jag vet hur det känns när man sitter där med 1000 ställen man vill åka till men ingen bil.
Hur det känns att ha 1000 saker man vill lära sig men ingen instruktionsbok.
1000 filmer man vill se men ingen TV.
1000 festivaler man vill gå på men inget armband.

Har du sett What\'s Eating Gilbert Grape? I den filmen säger han att
\'\'living in Endora is like dancing without music\'\'.
Och så är livet ibland.

Men Hurrricane, om du förstår att jag försöker, så ska jag ge dig en bil, instruktionsbok, TV och armband.
Och kanske, om pengarna räcker, blir det en stereo.




Övriga genrer av Hjärter Dam
Läst 1279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-14 22:10



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vad bra skrivet
2006-09-15

  Vitsippa
naaw, så fin :)
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Hjärter Dam