Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hem

 

Vi bygger ett hem
av drömmar
att trivas i

Vi bygger ett hem
av fantasi
i tyngd vardag

Där du och jag är
där är vårt hem
i verkligheten

 




Fri vers av Anna H
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-09-15 07:29



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Sköna funderingar!
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H