Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde

En natt jag drömde
att mitt liv var slut.
Hann inte säga adjö,
fick bara ett samtal som berättade.

\"Wendela, vart är du någonstans?
jag måste berätta en sak till dig.
Vi har fått provsvaren.
Det ser inte bra ut.\"

\"Nej, du ljuger!\"

Så en natt jag drömde
att mitt liv var slut.
Ville inte lämna jorden,
men hade inget val.

Drömmar som aldrig slog in
Vänner som gick förlorade.
Kärlek jag aldrig mött
och aldrig sett ansiktena på framtida barn.

Tack och lov att det bara var en dröm,
ska ta hand om mitt liv bättre nu,
vill inte att något ska gå förlorat.

En natt jag drömde,
men drömmen tog slut.




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-09-15 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander