Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älgjakten pågår som bäst och lokaltidningarnas förstasidor (van)pryds av döda älgar och stolta jägare. De sistnämnda hävdar dock med bestämdhet att de egentligen inte jagar älg för att skjuta älg. Det är det här med naturupplevelse och kamratskap som gäll


Älgjakt

Det bästa och det finaste med jakten
är ju att man får se sig kring i trakten,
och det jag älskar allra mest hos djuren
är att de håller till just i naturen
- men skjuta är nånting jag inte gillar,
det gör jag mest för att få träffa andra killar.

Alt. slut:
... men skjuter gör jag sannerligen ej här
av andra skäl än att få träffa andra tjejer.




Fri vers av Nicke Sjödin
Läst 2009 gånger
Publicerad 2006-09-15 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Sjödin