Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå aldrig över gränsen

Det finns en gräns
Den gränsen är stor
Går man över den gränsen har man gått för långt
Då kan man aldrig komma tillbaka




Övriga genrer av Klick_
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-09-15 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klick_