Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsessan av regn

...och Prinsessan av regn
kryper famlandes efter de droppar
hon inte fick fälla

...tro inte att hennes droppar
går att äga

Dom faller ur din

tomhets kärl




Fri vers av Blodros
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-15 17:48



Bookmark and Share


    Dragontear
Drömskt vackert...Gillar hur du byggt upp dikten...
2006-11-07

  Tove Meyer VIP
så fantastiskt drömskt och vackert....
2006-10-28

  Nova-Liv
ååhhh känner!!!! känner igen.....känn mig
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros