Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart sjösättning


det drar ihop sig

Det skruvas och målas under däck
ny magnetskiva till spolpumpen
nya länspumpar
elektrikern mäter ström
och drar nya ledningar

ny elcentral i hytten
vi kan sätta in en kaffebryggare
att slippa termosen
en höjdare

hydraulpumpen monteras
olja fylls på
slangarna kollas

Olja i maskin
glykol och vatten
nya dieselfilter
och nya remmar

det målas och skruvas
slipas och dammsugs
sjösättning onsdag
om en vecka börjar hummerfisket




Fri vers av tom boreland
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-09-16 12:31

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
Myskänsla får jag :)
2006-09-16
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland