Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken som du ville ha


Text:

Nu ligger du så stilla.
Ser spår av er längtan på hans kropp
Som om tiden hade stannat
frusit i ett ögonblick av hopp

Doften i vinden väver drömmar.
Allt du trodde om stunden blev så fel
Som om ni
aldrig hade älskat och du inser,
du kommer aldrig att bli hel


Två människor som ser, två hjärtan som slår
Två kroppar blir en, det är livet min vän.


Men du....
tänk att han kunde varit jag
Trots att natten nu har blivit dag 
Dimman har glesnat över ängen
Ligger ni ännu kvar i sängen
där hans händer tänder dig igen
Dina blickar leder honom hem 
Allt känns precis som det skall va
Utom kärleken, som du ville ha.
Utom kärleken som du ville ha


Beröring väcker längtan
söker närhet lockar med din röst
Men det du söker
I passionen är det längtan,
längtan efter kärlek eller tröst


Efteråt när stunden har passerat 
Och en främling ligger där brevid,
Å allt du ville
var att finnas i hans närhet,
lite ömhet bara medan det fanns tid


Ibland kan det va bättre att ge vika,
att inte följa fantasin
För allt han kunde
var att döva ensamheten,
som att släcka eldar med bensin


Ref...




Fri vers av Roger VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2006-09-17 10:24



Bookmark and Share


  Propella
Ja jisses... Jag får gåshud av dina texter och när du sjunger bölar jag hejdlöst. Fortsätt så.
2006-09-17

  Smultris
Me lööööve, you know:)):):)
2006-09-17

    Erika H
vackert
dina ord berör
erika
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP