Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

Så förstår jag
att där är här
att det inte finns något avstånd
att det bara varit en illusion
att barndomen var där och jag här
att tiden är noll i min kropp
Jag trodde att jag behövde resa dit
Jag är ju redan där
därför är det öppet nu
att jag kan fixa den här
Så nära men så långt bort
Kroppen har berättat
och jag har lyssnat på den,
vilken jättestor nyckel,
vilka möjligheter,
vilar i insikten




Fri vers av lifeforce1
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-09-17 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1