Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har försökt med historia, ekonomi, statistik, ni blundar

När är ni nöjda?

När de som betalar era bidrag \"hänger högt\"?




Övriga genrer av Queen_of_Rain
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-09-17 21:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med dig...
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain