Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterom vi inte finns


Jag skriver att det går
Det går att andas trots att
sommaren är här
I bläcktårar över blocken
jag skriver att det måste vara så
att blomstertider återvänder och
de blir aldrig du
aldrig jag
det blir aldrig
vi som ser en solupgång
eller två

Det enda jag håller kvar
är att jag lär mig vid varje steg
Hur man går genom en öken
och hur man älskar en man

“Och om jag blir mindre älskad för att jag älskar mer?”
2 Kor 12.15




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 637 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-11 22:25



Bookmark and Share


  Sari Vettenranta
Det jag läser kan jag associera på mitt eget liv, så texten känns så himla realistik och träffsäker och ändå stilistiskt vacker !
2009-06-22

  walborg
Blir tagen av Din fina insiktsfulla sorgsna text. Har letat efter hänvisningen i Korinthierbreven men hittar inte texten - menar Du Koranen möjligen?
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain