Leva för" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Leva för


Jag är nog allt för pretentiös när det gäller dig och mig (det finns ju inget vi)

Jag tror av någon anledning att du inte kommer ringa mig

Med vetskapen att du nog ej minns mitt namn

Önsketänkande

När man verkligen misslyckats

Och en främling blir ett förlorad förhållande

Illusionsförlust

Jag tror du kommer

Jag tror du tanker på mig

att även du är ensam i natt

Vilken hjärtekrossande dumdristighet

 

Det är inte du det är jag

Som gör allt för att slippa sova ensam




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 685 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-12 11:41



Bookmark and Share


  Highend
Har alltid gillat den känsla som dina dikter väcker, o så även denna, ärligt o rakframt!
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain