Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Dan Linder som fick mig på nya spår.


Jag tänkte bara säga (Sam, you're not the one)

att hela livet
har jag väntat på
dig vars läppar liknas
vid sockerkristyr

Bara för att få veta
att metaforer verkligen finns

Sorlande glädje
För alla år när jag plockat blommor
midsommarsnatt
för fragement av en dröm

vi måste får tro ibland




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 671 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-01 19:33



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Sockerkristyr...ja, de läpparna vill jag också finna....och att uppleva metaforer....där finns en del av livet!
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain