Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan, helt kort

Som vanligt vann jag det kalla kriget
och jag vette fan om jag är så nöjd
efter att ha bönat och bett om din kärlek
och fått den till slut precis som jag ville

Nu känns det mer som om jag tvingat mig
själv till att visa det intimaste i min sinnesvärld
och först då fått någon att begripa vad jag behöver
fast det borde ju rimligtvis komma av sig själv

Hur fan väljer man?
Hur fan väljer jag?

Svettig och rödflammig sitter jag med samma
rastlösa klump i magen som säger att
otillräcklig är du min kära och ful som en häxa
ingen älskad behöver be om att blir älskad för den man är

Men det är ju för fan inte ditt fel
Med det är ju för fan inte mitt fel

Att du inte har samma ögon som jag
att vi inte bott i samma grotta sen urminnes tider
jag vet ju att du älskar mig på ditt sätt
så varför ber jag om något jag inte kan få

Vem fan bestämmer rätt eller fel?
Vem fan bestämmer du eller jag?

Vår kärlek har blivit prestige och tävlan
vem kommer först och vem kommer sist
vem älskar mest och vem älskar minst
och vem fan gråter mest när det skymmer?




Övriga genrer av MuninWolflady
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-09-18 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MuninWolflady
MuninWolflady