Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den enda dikt jag alltid kommer att älska obönhörligt som om det vore mitt barn.


cars, chicks and guns

cars, chicks and guns säger elias

vi ligger på någons säng och har känt varandra i 104 minuter
det är som att försöka dansa och samtidigt stirra in i en pistolmynning
cars, chicks and guns säger elias
det är inte alls lockande
cars, chicks and guns upprepar elias och
jag håller med honom
sen skjuter han
mig




Fri vers av Kittie
Läst 687 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-09-19 11:24



Bookmark and Share


  livet
alltså den här är för underbar.
2006-11-16

  himlens hemlighet VIP
haha...underbar!
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Kittie