Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.......


En sång till ditt ofödda barn




För precis

så som vinden

smeker
en
brinnande
lönn

om hösten:

älskar jag dig


Sobrino


Mi fuertza




Fri vers av Henrik Nilsson
Läst 813 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-19 19:07



Bookmark and Share


    sunnanvind
vad fint du mästrar ord o känsla!
2007-01-20

    Maria Malm
Så vackert skrivet med den brinnande lönnen.
2007-01-10

    Myline
Kittlande. Någon får en bra början i livet.
2007-01-06

  volatile
åh, vad himla fint du skriver. värsta bästa liknelsen, det är en brännande och evig kärlek du skriver om till ett ofött barn, vackert vackert vackert.
2006-12-15

  Azerola
en vacker sång som fastnar inom hjärtat. Tack!
2006-11-24

  Vildaste
vad fint skrivit!
fin du är/vilda
2006-10-01

    ej medlem längre
Enkelt och vackert!
2006-09-29

  Jessica Ewa
Lågmält, stämningsfullt men med en styrka bakom orden som det nästan går att ta på! Topp!
// Jessica Ewa
2006-09-27

  Nem
Vacker.
"vinden /smeker /en /brinnande /lönn" Den här bilden tycker jag om eftersom den tar upp naturen, en rörelse och en känsla av ngt som rör vid ngt annat. Speciellt tycker jag om att du sedan tar upp "hösten" som vi redan sett i lönnens färg. Och det brinnande anspelar inte bara på färgen utan också liv, liv som brinner (dikten får mig också att tänka på Jumpers 1998-låt "För du är Välkommen Hit").

lågmälda ljud, vackra kärleksfulla bilder, lugnt tempo. allt samspelar och bildar en kärleksfull harmoni.

men sedan måste jag fråga om "mi fuertza" i slutet. Vad betyder det? Jag skulle gissa på "min styrka" eller "min kraft"?
2006-09-25

  prinscess VIP
den här var fin
2006-09-25

  rebecca d
passion och ömhet
2006-09-19

  Saramaria79
Åh en sång till barnet! Brorson?! Vet ni nu?
Kärlekens styrka präglar hela texen! Fint!!
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson