Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellantid mellan mellanmål



Under lunchrasten
sitter han och funderar på
middagsmaten




Fri vers av Martin VIP
Läst 777 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-19 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin
Martin VIP