Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstmorgon vid havet

 

En tidig höstmorgon
böljar dimman tät
över vattenytans svarta glans
I diset hörs en mistlur
tjuta av ensamhetens kval
som ett rop från gången natt

 




Fri vers av Anna H
Läst 665 gånger
Publicerad 2006-09-22 12:05



Bookmark and Share


    Panta rei
Jag känner dimmans fukt och hör mistlurens melankoliska klagan - vackert skrivet!
2006-10-12

  Per Rydberg
Vacker, talande. Berör djupt!
2006-09-22

  enkel
Real nice (men "och" borde bort?)
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H