Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

begagnade drömmar

Nu är endast ett verktyg
ett medel
en transportsträcka
för att ta oss till målets hägrande fata morgana

men målet är rörligt
och flyktigt
och endast ett verktyg
ett medel
en transportsträcka
för att ta oss till... Lyckan

och under tiden idislar vi begagnade drömmar




Fri vers av Henning
Läst 575 gånger
Publicerad 2006-09-20 09:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, sanningen flöder i dina ord, duktigt!
2006-10-03

    Elie
bra skrivit vännen, man kan känna igen sig på något vis och oftast är ju ens mål dessvärre rörligt.
mest av allt gillade jag sista raden.
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Henning
Henning