Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord att fundera på när man möter nya människor o hur man bemöter o förväntar sej mötet med dom ...


Oanade möjligheter

Kärleken sägs vara blind
Jag gav den mitt bistånd

Sträckte ut min hjälpande hand
Fick handen full av trassel

Jag är inte en lösning
på någons problem

Jag är skapande av
oanade möjligheter

Många ser mej som
himmelriket

Men dom ger mej
ett helvete




Fri vers av Jack_iX
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-09-20 11:29



Bookmark and Share


  Propella
"Jag är inte en lösning
på någons problem"

Otroligt tänkvärd text - ett bra förhållningssätt.
2006-09-30

  prinscess VIP
jobbigt när det blir så
inför mötet det blir sådana proportioner
att man blir pådyvlad en massa saker som man inte kan eller lyckas att hjälpa någon annan med
min tolkning....
kanske alldeles fel
av mig men det var så jag upplevde texten
kramis
2006-09-20

  Cris
"I am not part of your problem
and I can`t solve them...

ungefär så sade Richard Geere i en gammal film
och det är så bra... egentligen...ibalnd.. när
människor söker sig med sitt trassel till en
man kan lyssna och vara en hjälpande hand
men man kan inte trassla upp dem utan att
de själv arbetar med problemet.

det är svårt..ibland verkligen...
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX