Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skum !

Havet slår imot stranden

Skummar o drar sig tillbaka

Jag står i valet o kvalet

bland

Fotavtryck o sandslott


 




Fri vers av Neal
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-09-20 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal