Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu skriver jag en riktigt finfin dikt=)


coooolish diktiiiiiiiish

Jag skulle gå till affären för att köpa mjölk,
men den var slut
Då ville jag köpa en gurka,
men du din jävel tog den sista
livet är hårt, jag tycker matte är svårt
idag på slöjden var hon ej sur,
hon var som en regnande åskskur
då sa jag till henne
ajjabajja
då satte hon stickan i min fot å sa
jävla stenbacksba(rn, hosta ut det=P)
sen hade vi novellskrivning tidigare
jag var diktig
men hon var fuuul
hon hade kissat på sej så hon var alldeles guuul
nu tycker jag att vi ska sluta, för nu ska jag hämta ut min valuta
så hej på dej jag misstänkte allt att du var en ful tjej
nu ska jag gå
på alla mina tå(r)
tjohäj




Övriga genrer (Essä/Recension) av emmmmmma
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-09-21 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmmmmma