Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är faktiskt verklig!


Lvet är hårt ibland

Att livet är hårt, de vet många.
Men att det en gång skulle vara borta i över 2 månader
Det är ju otänkbart
Jag älskar Dej så!
Du var det bästa som hänt mej
Det kommer dröjja dagar innan du kommer tillbaka
Och sen den andra
Det blir bara för mycket ibland
Jag älskar er Båda
Det var en sorglig(hur stavas det) dag idag
Att se er stå där så hjälplösa
Och att ni kankse inte skulle
Komma ihåg det mesta
Bara tanken gör mej ledsen
Jag kommer alltid minnas det ni haft
Och sakna det speciellt.
Alla våra dagar tillsammans
Så lyckliga vi var
Du och Jag
Men när du kommer tillbaka
Nyopererad och fin
Ska jag ta hand om dej
Så du får alla fiina minnen tillbaka
Jag kan inte leva utan dej
Min älskade!
Hoppas du klarar dej....om inte

R.I.P my Computer Frans!=/



xD




Fri vers av emmmmmma
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-10-20 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmmmmma