Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mwahaa...jag är kulish=D


Livet Är En Enda Stor Plåga

Idag vaknade Jag aldrig upp
Aldrig
Jag gick och lade mej som en helt
Normal människa igår kväll
Men dagen därpå blev inte den
Dag det tänkt bli
När jag hörde någon säga mitt
Namn
Flera gånger om och om
Igen
Vaknade jag till
Men Jag kunde aldrig få upp ögonen
Riktigt
Det kändes tungt
Det kändes som om Jag hade
Skavsår i halsen
När Jag fått upp ögonen en bit
Tog jag min mobiltelefon
Ställde den på 09.00
Min Mamma
Som sagt mitt namn förut
Sade Hej Då till mej
Mitt huvud föll tungt ner på
Kudden
Som var uppuffad och mjuk
Mina ögon stängdes sakta igen
Och Jag föll in i drömmarnas
Värld
Vilket Jag allt för ofta gör
Jag drömde om en kompis
Som var alldeles rödögd
Ingen vågade fråga henne vad
Som hänt
Jag tänkte för mej själv i drömmen
\"Vad kan ha hänt med henne?
Kan hon ha hamnat i slagsmål?
Kan hon gjort något alldeles för dumt?\"
Hon gick fram till en person
och Jag hörde henne säga
\"Nu har jag gjort det\"
Och så gick hon därifrån
Jag tänkte på vad hon kunde ha
Gjort
Jag villa bara vakna
Men det gick inte
Jag var fast i drömmen
Nu och föralltid
Tänkte jag
Jag tyckte tiden gick
Till slut for Jag upp ur sängen
Tittade mej omkring
Var alldelse förvirrad
Jag lade mej ner på rygg och
Andades några gånger
Sen kom jag på
\"KLOCKAN\"
Jag slängde mej över till nattyxbordet(?)
Tog upp mobilen
\"09.32\"
\"Va faan\"
Tänkte jag
Jag hade varit så trött å inne
I
Drömmarnas värld
Att Jag inte ens vaknat av
Alarmsignalen
Som låter så hemskt
Jag ställde om den på 10.00
Då vaknade jag igen\'
Och nu
Nu känner Jag mej
Lika trött som imorse
Jag hoppas bara
Att drömmarna inte tar över mitt
Liv
IGEN...





Faan asså jag är ju riktigt poetisk...
Jag är BÄST!!
















Fri vers av emmmmmma
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-20 23:20



Bookmark and Share


  Amina
haha...vad mysig den här va...hände dessamma med mej nu i morse...fast jag drömde inte om din kompis...hehe...men du é faktiskt bra...Jättebra...såpp applåd
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

emmmmmma