Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna är också sann, och det är en fortsättning på Livet Kan Vara Hårt Ibland


Då Kärleken Kom Tillbaka

Igår var det ingen vacker dag
Till en början
Det var regnit och kallt
Jag var arg för jag blivit blöt om
Mina nya skor
Men när jag kom hem från skolan
Och Pappa ringde mej
Han sa att den ena var stabil
Den var på väg mot en bättre hälsa
Den andra
Min älskade
Var klar opererad och fin
Han hade tagit sej igenom denna långa
Period
Och klarat det
Den hade inet ftt minnesförlust eller något liknande
Inte någon av dom
Då hoppade mitt hjärta av glädje
Han åkte och hämtade min och min Brors
Och min brors hade bara fått en lätt förkylning
Kunde man jämföra det med
När han kom hem med dom
Kramade jag om dom
Jag som saknat dom så mycket
Nu dtog dom där i hallen och såg så
Glada ut
Och ingen kunde ta dom ifrån mej
Vi tog dom upp
Började med den första
Min
Trodde vi ialla fall
Men när vi insåg att det var fel
Så skrek jag till
Två monster kom upp
Vid namn Oscar och Christoffer
Vi hade tagit fel
Jag fick panik och slet bort den
Då de genast kändes lite bättre
Sen tog vi
Min
Bara Min
När den stog på plats
Kändes allt så bra
Vi kunde fortsätta vårat
Liv fårn där vi hade
Slutat det
Nu var det Vi två igen
För alltid Vi två
Jag kommer alltid att Älska Honom
Han är mitt Allt,

HE MADE IT!
MY COMPUTER FRANS<3






Fri vers av emmmmmma
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-10-26 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmmmmma