Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JAG ÄR


BÄST

Emma är BÄST, ingen protest
om du inte gillar emma, så har du nog inte alla höns hemma
men de har emma, hon har alla hönsen+ en femma...
slå de du, näj de kan du ju ej, för emma är världens coolaste tjej,
emma kan allt, speciellt när det är kallt
nu ska emma gå, som många få, för emma är världens coolaste tjej,
Tjoooohäääj...!!




Fri vers av emmmmmma
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-08-07 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmmmmma