Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Keso


sten

Hej din fule fan
jag såg dej på stan...=)
Du lukta tönt
fan va lönt....=)
Du körde bil
med ett enda stort smil(e)...=)
På min fot
med ditt jävla skrot
fatta hur sur jag blev
jävla sparkmed
jag jobbar 100 gånger mer än dej
okej?
Du ser ut som ett vrak
knappats udner tak
Du är en nörd
rätt så körd
Nu slår jag dej
Å fan om du ger tillbaka på mej
Du ska veta att du är ful
nerpissad och gul
Du kan gå nu
mu
Sen kom nästa jävel
Ohh fan
hon var ful i håret
scorett...
=)
hon går snett
och tappar massa fett
Hon går över gatan
tror hon ser skatan
En lastbil kommer,
Ojj då
hon blir mos
KAOS
Hennes fel
nu är jag hel
Hon är körd nu
mu
Sen kom nästa jävel
Ohh Fan
Ful som stryk
hell yeah...





Fri vers av emmmmmma
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-08-18 01:27



Bookmark and Share


    Hjärter Dam
\'\'En lastbil kommer, ojdå\'\'.

Och årets Sirviösaste kvinna går till....EMMA!
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

emmmmmma