Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De är precis så här jag tycker...


Trots Allt Är Ni Goda

Jag har aldrig älskat er
Jag har aldrig hatat er
Men tyckt om er lite mindre
Har jag alltid gjort
Alla dessa tidiga mornar
Hemska,långa dagar
Ibland i sol å värme
Ibland i regn å frossa
Ibland snö å elände
Men ändå har jag plågat
Mej alla dessa år med detta
Jag är stolt över mej själv
Jag visste ändå att långt inne
I detta påhitt fanns det en
Vacker lösning
Det fanns två vackra lösningar
Jag kände på mej det
Ni var inet så dumma ändå
Men mellan dessa stiunder
Led jag av förfärliga dagar
Ibland inte
Att få gå till samma ställe
Varje morgon
Att se samma saker varje dag
Det gjorde mej trött
Det gjorde mej illamående
Men sen kom jag och tänka på
Dessa
Underbara stunder som ni tänkt
Extra noga på
Att ni haft ett sånt
Stort
Hjärta kunde man aldrig tro
Att ge oss fritid på en längre tid
Är inte alltid fel
Lov är något av det bästa
Ni kom på
Förutom
En annan sak
Som jag aldrig trott skulle hända
Men en dag hände de
Hon gick fram med papperna
Till mej
Jag bläddrade till sista sidan där de stog
VG med stora bokstävar
Lov och
Bra betyg
Jag visste att ni var goda någonstans



Skolan är bra i vissa lägen... xD




Fri vers av emmmmmma
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-10-31 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmmmmma