Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting

jag är jagad..
jag är självmordesbenägen
jag är en fånge
jag är ett offer
jag är självdestruktiv..
jag är hatad
jag är ful

varför säger människor att jag har så mycket att leva för?




Fri vers av heavymetalunge
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-09-21 15:36



Bookmark and Share


  Neal
Bra skrivet,ibland känns allt som skit !
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge