Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i am

I will die alone by my own hand
i will return to the kingdom of death
i may already is there
with no hope..
no reality..
so tired of love
so tired of tears
so tired of life
hope is only a word in my world
cant belive how everything just end
cant belive why everything hurt
everythig is pain for me
pain have been a beautiful thing for me
my heart is made of steel
all i need is love
but..who wants to love me?
who wants to just hold me and say you love me..
everyday is a nightmare
love have just been a dream for me
i want to be beautiful
be strong and faithful

but i cant be something i´m not am

i´m ugly
weak
and dead




Fri vers av heavymetalunge
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-09-21 16:31



Bookmark and Share


    NoEyesAtAll
du får nu en låg 1 för jag gillar inte den här dikten :/ du är fin och snäll!!!!!
2006-09-27

  Neal
Jag tror inte på din dikt !
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge