Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nutid


knivarna slipas

medans små poeter
penitrerar sitt kärleksliv
går livet vidare
i den verkliga verkligheten

demokratin är ingen självklarhet
den måste alltid försvaras
demokratin är den rättighet
som alltid ligger under hot

de finns de
som betalar ett högt pris
de finns de som smyger undan
de finns de som ligger sönderslagna
i rännstenen
medans det smygs undan
i fantastiska orgasmer

men små poeter
lever sitt liv
bland vinflaskor
och på cafeer

medans nassarna slipar knivarna
skriver små poeter
om misslyckad kärlek




Fri vers av tom boreland
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-09-21 20:51

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  wayward - taiga
Tom, närvaro.
Tacknämligt.
2006-09-22

  tom boreland
herr soft,har varit överseende länge
2006-09-21

  mr_soft
Bra, men är du inte lite hård mot oss små poeter? :)
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland