Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En inte helt klockren falsett

När det är lite för högt
och lite för långt,
lite för falskt
och lite för depp.

Det är då
som det är perfekt.
(för mig men inte för dig)

När sången brister ut i en
inte helt klockren falsett.

gåshud

IDOL-juryn skulle inte jubla
över en röst som inte är inom mallen.
Och hur naiv är man inte
när 50 Darin kopior
står mot 50 Agnes kopior?

Ringer det en klocka?

En felstämd gitarr
och en risig förstärkare
skapar mästerverk.

I min värld,
men inte i er.

Ringer det en klocka?

När grät du till en perfekt tagen
falskton sist?




Fri vers av verkligen
Läst 724 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-21 21:05



Bookmark and Share


  livet
precislyprecisly
jag gråter bara till håkan hellström
för han är så inte känslig och så känslig på samma gång
2006-09-24

  Paraply
Jaa, ha, vilken bra, och speciell. Gillar hur du snurrar runt med orden. Så att det betyder nya saker liksom. Tänker på sopran-gruppen i skolan, mycket "iii", eller mig själv, nu, när jag är så hes så att jag knappt kan säga "poesi" längre. Det skulle säkert platsa i Idol.
2006-09-22

  Ummm~oh~yeah
En sån underbar text!! :') Och så sann!
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen