Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa timmar

Alla dessa timmar då man bara ligger på sin säng och inte alls vet vad man ska göra...
Alla dessa timmar då man bara väntar på att något ska hända...
Alla dessa timmar jag saknar dig...
Alla dessa timmar då jag vill vara hos dig, men inte kan...
Alla dessa timmar då jag vill kyssa dina läppar men har flera mil till dom...
Alla dessa timmar jag pratar i telefon bara för att få höra din underbara röst, ditt underbara skratt, hela underbara du...
Alla dessa timmar då jag bara önska att jag var någon helt annanstans...hos dig...
Alla dessa timmar då man helt enkelt bara väntar på bättre tider, efter att få vara med dig, bara ligga där i sängen under täcket och hålla om din fina kropp...
Jag saknar dig och jag ÄLSKAR dig...Det gör jag verkligen!




Övriga genrer av Rock'nRollga
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-09-22 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rock'nRollga
Rock'nRollga