Du finns...
om ändå inte här,
så finns Du där

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns...
om ändå inte här,
så finns Du där




Vad sa vi egentligen?

  

 

När vi tjôtade sist,

sa vi inte så mycket.

Ändå ett samtal

mellan raderna.

 

 

 

Asch, det var inget...

 

 




Fri vers av Jer
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-22 09:45



Bookmark and Share


    G.
Wow. Har läst några av dina dikter. Du har en särskild stil. Du är fåordig men säger så mycket. Detta gillar vi!
2006-12-29

  Propella
Riktigt snyggt, Jer! Det där outtalade är oftast det starkaste.
2006-09-27

  Jessica Ebbesson
Tjôt är viktigt..bara att man pratar och som du skriver samtalar mellan raderna..
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer