Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gregor Samsa


genom det sprött krackelerande höljet
vitnar och bleks du
Gregor Samsa
genom grumliga linser
lyser den du var

i din av fruktan vidgade pupill
en bläcksvart spegel
avläser jag min egen förvandling
medan vi stillsamt talar
om det som icke är




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 897 gånger
Publicerad 2006-09-22 13:16



Bookmark and Share


  wayward - taiga
Hej, å vad längesen jag tänkte på honom!
Exakt fångat på nåt vis.
Otäckt snyggt om fruktan!
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger