Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dag med evigheten


Den dag jag åter möter dig
Är den dag jag möter evigheten

Den dag jag åter rör vid dig
Är den dag jag möter evigheten

Den dag jag åter känner din doft
Är den dag jag möter evigheten

Den dag jag åter hör dina andetag
Är den dag jag möter evigheten

Den dag jag åter rör vid din hand
Är den dag jag möter evigheten

Den dag jag åter är nära ditt bröst
Är den dag jag möter evigheten

Den dag du åter ser mig vid din sida
Är den dag jag ser evigheten i dina ögon



© Ilana Edner




Fri vers av Ilana
Läst 350 gånger
Publicerad 2004-11-20 18:09



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
gillar den mycket...fin rytm...Bra beskrivet!
2004-11-20

    Mejja
Åhhhh... Ilana. Den sista raden är så vacker!!!! Får mig att dra efter andan. Känner sorgen i dessa vackert sammanflätade...
2004-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana