Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Vad ska hon göra
När ingen kan förstå

Vad ska hon göra
När rädslan trycker på

Hon vill bara sova
Och aldrig vakna mer

Hon vill bara försvinna
Så ingen annan ser

Ingen kan se och ingen kan förstå
Och hon undrar, hur ska detta gå?

För det lämnar henne aldrig
Det förföljer henne konstant
Den enda som kan rädda henne
Det är du!




Fri vers av undermånen
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-09-22 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

undermånen