Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Old habits

Det är så enkelt ,
att bara fortsätta i gamla banor

Att fortsätta göra det man gjort ett bra tag
Att inte våga höja blicken och se att det finns något bättre runt nästa hörn

Men vad ska man göra, när rädslan för att misslyckas ännu en gång är så stark att den övervinner alla andra instinkter?

För jag kan det här , nu har jag kontroll
Och kontroll är något jag behöver , för det saknas i det mesta annat

Men jag ska lyfta blicken lite , lite
För vem vet , denna gången kanske jag blir positivt överraskad?




Fri vers av undermånen
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-09-24 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

undermånen