Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvång

Flickan vet inte vad hon ska göra
Hon vet inte vad hon ska ta sig till
Hon gör saker fast hon egentligen inte vill




Fri vers av undermånen
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-09-22 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

undermånen