Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min roll

Du är inte den jag trodde du var från början
Men vem är egentligen det?

Alla går och spelar teater
Alla är del av ett större skådespeleri och alla har varsin roll
För ingen , ingen vågar visa sitt rätta jag
För tänk, om jag råkar vara annorlunda än någon annan?
Oh , hemska tanke
Nej då är det bättre att bara sjunka djupare in i rollen
Rollen som den glada, bekymmersfria person som trivs med sitt liv

Oj , så här bra trodde jag inte jag var på att spela teater




Fri vers av undermånen
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-09-24 22:38



Bookmark and Share


    SaraP
älskar dig, stämmer så bra. :)
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

undermånen