Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Thoughts

Sen säger du det finns något bättre
Nåt jag aldrig kommer nå
Jag vet inte vad jag ska säga
Men du ser att jag förstår






Fri vers av undermånen
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-09-22 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

undermånen