Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret

Ensam och rädd
Vad ska hon göra?
Det kommer närmre och tar snart över henne igen

Hon vill inte , stretar emot
Men är inte tillräckligt stark
Så hon dras ner i mörkret igen , och kan inte komma därifrån

Det enda som kan rädda henne är om hon blir älskad av någon
Om någon bryr sig om henne
Då kanske trycket kan lätta

Men det lär aldrig hända
För hon är en sån människa som inte blir älskad

Så i mörkret lär hon stanna längre
Men hon är i alla fall inte ensam numera,

Hon har ju Mörkret





Fri vers av undermånen
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-09-22 20:54



Bookmark and Share


    SaraP
Du är så otroligt vacker min sköna
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

undermånen