Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.............


Nyfikenheten

Nyfikenheten
är bådde bra och dåligt
beror på tiden




Bunden vers (Haiku) av Johnny Chow
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-09-23 16:10



Bookmark and Share


  Max T
Så sant, så sant...
2007-03-23

  sofiavishet
sant det:)
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow